Dreumes

Dreumeskapsels: eenvoudig en schattig

Dreumeskapsels: eenvoudig en schattig

Als moeder van een dreumes weet je vast hoe lastig het kan zijn om het haar van je kindje te stylen. Het is vaak te kort om echt iets mee te doen, maar toch wil je graag dat je dreumes er leuk uitziet. Gelukkig zijn er genoeg eenvoudige en schattige kapsels die perfect zijn voor dreumesen. In dit artikel deel ik mijn ervaring en tips met jou!

Eenvoudige kapsels

Als het aankomt op dreumeskapsels, is eenvoud de sleutel. Met de volgende kapsels zorg je in een handomdraai voor een leuke look voor je kleintje:

  • Staartjes: Maak twee kleine staartjes aan weerszijden van het hoofd. Dit is een klassieke en schattige look die bij bijna elke dreumes goed staat.
  • Vlechtjes: Als het haar van je dreumes lang genoeg is, kun je schattige vlechtjes maken. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar voorkomt ook klitten.
  • Knotje: Een simpel knotje bovenop het hoofd staat ook erg schattig bij dreumesen. En het is ook nog eens praktisch, want het haar zit niet in de weg tijdens het spelen.

Schattige accessoires

Naast eenvoudige kapsels kun je ook gebruik maken van schattige accessoires om het haar van je dreumes op te leuken. Denk hierbij aan:

  • Haarspeldjes: Kleurrijke haarspeldjes met diertjes of bloemetjes zijn een leuke toevoeging aan het kapsel van je dreumes.
  • Hoofdbandjes: Elastische hoofdbandjes met leuke strikjes zijn ook erg populair bij dreumesen. Ze houden het haar uit het gezicht en zien er ook nog eens schattig uit.

Haarverzorging

Het is belangrijk om het haar van je dreumes goed te verzorgen. Gebruik milde shampoo en een zachte borstel om klitten te voorkomen. Probeer het haar van je dreumes niet te vaak te wassen, aangezien dit de hoofdhuid kan uitdrogen. En vergeet niet om regelmatig de puntjes te laten knippen om gespleten haarpunten te voorkomen.

Door eenvoudige kapsels te combineren met schattige accessoires en goede haarverzorging, zorg je ervoor dat het haar van je dreumes er altijd leuk uitziet. En het belangrijkste is natuurlijk dat je kleintje zich comfortabel voelt en vrij kan spelen met zijn of haar nieuwe kapsel!

Mama Mia....